Спирулина (2+1 гратис) | San Sebastian | 600 таблети


Цена:
ден 2,482

Description

Спирулината е плавозелена алга во форма на спирала. Таа е една од најстарите фотосинтетски форми на живот кои создавајќи кислород во атмосферата овозможиле создавање и еволуција на повисоки форми на живот во природата.

Спирулината е најмоќната сино-зелена алга во природата која ги содржи речиси сите хранливи метерии неопходни за организмот.

  • Спирулина го поддржува, поттикнува и зајакнува имуниот систем
  • Спирулина помага да се чувствуваш поенергичен и ја поддржува виталноста
  • Спирулина помага за додавање аминокиселини во исхраната
  • Спирулина придонесува за контрола на телесната тежина, за да помогне при одржување на мускулната маса.

Препорачана доза: Од 8 – 10 таблети дневно, 3 или повеќе таблети пред или по секој главен оброк.
Напомена: Не ја надминувајте препорачаната доза.
Да се чува на ладно и суво место, вон дофат на деца.
Производот не е замена за разновидна и избалансирана исхрана.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed