Сецкач | Bosch | MMR15A1


Цена:
ден 3,900

Description

Оценка за поврзување -550 W

Вид на контрола - Притиснати копчиња

Број на поставки за брзина - 1

Материјал на чашата за мешање - Глас

Дизајн на сечилото - Нерѓосувачки челик

Димензии - 310 x 195 x 195 mm

Нето маса - 2,7 кг

Должина на електричен кабел за напојување - 120,0 см

Сите пластики што се во контакт со храната не се БПА

Вклучени додатоци - 1 x нож за дробење мраз, 1 x диск за тепање

Можеби би ве интересирало

Recently viewed