Серум со пребиотик за кожа склона кон акни | Perfection | 30 ml


Цена:
ден 900

Description

Серум за лице со органска краставица во составот, која помага да се воспостави баланс при дисколорација.

Специјално наменет за проблематична кожа, овој органски прочистувачки серум ги затвора порите на лицето и уште од првата употреба видливо го подобрува изгледот на кожата.

Благодарение на природниот пребиотик, NOFILTER серумот ефективно се справува со коренот на проблемите на кожата, истовремено поттикнувајќи ја нејзината природна одбранбена функција.

Загрејте неколку капки од серумот во вашите дланки и нанесувајте секојдневно на чиста кожа.

Нанесувајте рамномерно на лицето, пред дневната крема или пак навечер по чистењето на шминката.

Можете да го користите и наменски, само на одредени делови од лицето како челото, образите, брадата и сл.

 

Можеби би ве интересирало

Recently viewed