Серум против акни и флеки | Trio Zink | 7 ml


Цена:
ден 915

Description

Дискретен, практичен и ефикасен, делува кон отстранување на флеките од акни, како во нивната боја, така и во нивната текстура преку брза и јасна ресорпција.

Како превенција, веднаш штом почнете да чувствувате болка на одреден дел од кожата или почне да се појавува црвенило (пред да се формираат акните).

За корекција, кога акните се веќе видливи.

Express Blemish Care мора секогаш да се нанесува директно на кожата (на местото кадешто има акни).

Оставете го да делува барем 10 минути, пред да нанесете крема или шминка.

Фреквенција на употреба, три пати на ден.

Наутро по будењето, нанесете го 10 минути по чистењето на лицето.

Напладне доколку е возможно.

Навечер пред спиење, исто така нанесете го 10 минути по чистењето на лицето.

Можете да престанете да го употребувате Express Blemish Care, кога ќе почувствувате дека местото на акната е суво, црвенилото започнува да се повлекува, што значи дека процесот на регенерација е започнат.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed