Серум за хидратација на нормална и сува кожа | Boost Hyaluronic | 25 ml


Цена:
ден 1,610

Description

Овој таргетиран бустер содржи сериозен хидрирачки удар, благодарение на растителните шеќери кои се врзуваат со вода и мултимолекуларнаста хиалуронска киселина.

Ниско молекуларната хиалуронска киселина работи длабоко во кожата со што го зајакнува колагенот, додека високо молекуларната хиалуронска киселина формира хидрирачки заштитен слој, спречувајќи загуба на влажност и заштита на кожата од надворешни агресори.

Длабински рехидрира.
Го зајакнува колагенот, промовирајќи цврста и мазна кожа.
Ја зајакнува водената бариера на кожата.
Заштитува од надворешни агресори.

Нанесете на чисто лице и врат навечер, проследете со хидратантна крема.

Користете го бустерот како базен слој во вашата нега за лице за максимална ефективност.

За најдобри резултати, користете како курс третман од 10 ден, а потоа користете 2-3 пати неделно за да го поддржите ефектот.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed