Серум за усни | Hyaluronic Acid | 8 ml


Цена:
ден 1,225

Description

Третман за усни, кој е невозможно да се опише во само 3 зборови.

Серум за усни или nude lip makeup? 

Волумен, хранење или anti-aging?

Непосредни и видливи ефекти или длабоко и долготрајно дејство?

Со Lip’Up ви нудиме луксуз, за никогаш повторно да не мора да бирате.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed