Серум за трепки и веѓи за волумен и сјај | Grow & Fix | 4.25 ml


Цена:
ден 1,720

Description

Богат со пептиди, кафеин, природни биополимери и екстракт за раст од Северна Лисичарка кој е богат со витамини, овој серум со двојно дејство ги зголемува волуменот, должината и сјајот на вашите трепки и веги, давајќи пополн, посмел и поздрав изглед.

Користете за веѓи и трепки за да поттикнете раст, фиксирање и сјај.

Нанесете на чисти/голи трепки, или веѓи, или користете како завршен чекот во вашата шминка за веѓи, за да ги задржите влакненцата на место во текот на целиот ден.

Протресете пред употреба.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed