Серум за зрела кожа со хиалуронска киселина | Hyaluronic Acid | 30 ml


Цена:
ден 3,070

Description

Еквивалентно на 20 инјекции хиалуронска киселина.

Хиалуронска киселина, најважната супстанца за младиот изглед на вашата кожа, заслужува база којашто одговара на нејзината ефикасност.

Мисијата е завршена со овој ултрахидратантен, измазнувачки, anti-aging серум.

Овој серум може да се користи самостојно или пред вашата вообичаена крема. Не чекајте помеѓу нанесувањето на серумот и вашата крема. Оставете да се впие 5 минути пред вашата шминка.

Фреквенција на употреба: наутро и/или навечер.

Со консумирање 2-3 капки на ден, серумот ќе ви трае помеѓу два и три месеци.

Booster серумот може да се нанесува и во вонредни интервали, на мимичните брчки околу очите, на брчките на контурите на усните.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed