Робот правосмукалка | TCL | SW2000B


Цена:
ден 14,999

Description

 • SWEEVA 2000
 •  Боја: црна
 •  2000Pa
 •  Wi-Fi
 •  HEPA filter
 •  No Go Zone
 •  Собирање на прашина без кеса во сад 0.6л
 •  3 нивоа на моќност
 •  3 начини на работа Auto/Edge/Spot
 •  Сензори за ѕид
 •  Сензори за пречки
 •  Сензор за паѓање
 •  Контрола преку апликација Remote TCL Home APP
 •  Батерија Lithium ion
 •  150 мин. работа
 •  2900 mAh
 •  Бучност: 60dB

Можеби би ве интересирало

Recently viewed