Рачна правосмукалка | ST | SVC-1000DBO


Цена:
ден 3,299

Description

  • Моќност 1000W
  •  Алуминиумска телескопска цевка
  •  Портокалово црна боја
  •  4.5m должина на кабел
  •  Голема четка за подови
  •  0.5л капацитет на сад за прашина
  •  ХЕПА филтер

Можеби би ве интересирало

Recently viewed