Рачна правосмукалка | Rowenta | RH1239WO


Цена:
ден 13,559

Description

 •  X-TREM COMPACT 2-IN-1
 •  Боја - Тиркизна
 •  Безжична
 •  100W
 •  Собирање на прашина во сад - 0.4l
 •  Филтер што се мие
 •  2 брзини
 •  Мултифункционална четка со ЛЕД светло
 •  Батерија - Li-Ion
 •  18V
 •  Користење 30-60 мин
 •  Полнење - 4ч
 •  Филтер модел - ZR009010
 •  83dB

Можеби би ве интересирало

Recently viewed