Рачна правосмукалка | Midea | V19T01A20SEU


Цена:
ден 3,299

Description

  • Електрична 2во1 стапчеста вертикална правосмукалка
  •  Моќност 450W
  •  Алуминиумска телескопска цевка
  •  Бела боја
  •  5m должина на кабел
  •  Голема четка за подови
  •  0.4л капацитет на резервоар

Можеби би ве интересирало

Recently viewed