Рачна правосмукалка | Midea | MCS2129BR


Цена:
ден 14,999

Description

 •  Боја: Сиво-црвена
 •  Flex: се витка за полесно чистење на недостапни места
 •  Рачна правосмукалка
 •  450W BLDC мотор
 •  150W моќ на вшмукување
 •  Собирање на прашина во сад
 •  Капацитет на садот: 0.7л
 •  Cyclonic Filtration System
 •  HEPA филтер
 •  4 додатоци
 •  ЛЕД светло на четката
 •  мини турбо четка
 •  дополнителна четка
 •  додаток за скалдирање
 •  Батерија Li-Ion
 •  29.6V
 •  2500mAh
 •  Користење 60 мин
 •  79 dB

Можеби би ве интересирало

Recently viewed