Рачен миксер | Bosch | MFQ3030S


Цена:
ден 2,600

Description

  • Миксер
  • Моќност:350W
  • 4 брзини
  • Турбо функција
  • Додатоци:
  • 2 стандардни маталки
  • и маталки за тесто
  • Боја:бела

Можеби би ве интересирало

Recently viewed