Прочистувач на воздух | Bosch | Air2000


Цена:
ден 12,900

Description

Едноставно до чист и здрав воздух

Зголемете ја удобноста во Вашиот простор со прочистувачот на воздух BOSCH.

Благодарение на пред филтерот, филтерот со активен јаглен и HEPA 13 филтерот, се отстранува 99,9 % од целокупното загадување на воздухот.

Во автоматски режим, перформансите на прочистувачот на воздух постојано се прилагодуваат на квалитетот на воздухот и големината на просторијата благодарение на паметните сензори. Дополнително, можете да активирате заштита за деца и да поставите тајмер така што прочистувачот ќе се исклучи по одредено време. Овие функции обезбедуваат едноставно чист воздух без потреба од никакви прилагодувања.

Тековниот квалитет на воздухот може да го следите преку бојата на светлосниот прстен: сина, виолетова, портокалова, црвена. Покрај тоа, прочистувачот има лед екран на допир со 6 копчиња за лесен избор на режим. Интеракцијата со BOSCH прочистувачот на воздух е интуитивна и разбирлива.

 

Гаранција: 24месеци

Квадратура - 37,5 m²

Ефикасност - 180 m³/h

Филтер - Активен јаглен, PM10, PM2.5, Полен, Прашина

Ниво на звук - 49 dB(A)

 

Можеби би ве интересирало

Recently viewed