Правосмукалка | ST | VCC-8800HWT


Цена:
ден 5,899

Description

  •  2800W моќност на моторот
  •  Сиво - црвена боја
  •  4л капацитет на канистерот
  •  ХЕПА филтер
  •  Излезен филтер
  •  Контрола на брзината
  •  Телескопска цевка
  •  2 вклучени четки за чистење
  •  5м должина на кабел
  •  Автоматско вовлекување на кабелот

Можеби би ве интересирало

Recently viewed