Правосмукалка | ST | VC-1600HWT


Цена:
ден 3,499

Description

  • Superior Technology
  •  Правосмукалка
  •  1600W моќност на моторот
  •  Сина боја
  •  Трајна платнена кеса
  •  1.5л капацитет на трајната кеса
  •  Пластични цевки
  •  четка за под
  • 3м должина на кабел
  •  автоматско вовлекување на кабелот

Можеби би ве интересирало

Recently viewed