Правосмукалка | ST | VC-1600HWT


Цена:
ден 3,499

Description

  •  1600W моќност на моторот
  •  Сина боја
  •  Трајна платнена кеса
  •  1.5л капацитет на трајната кеса
  •  Пластични цевки
  •  Четка за под
  •  3м должина на кабел
  •  Автоматско вовлекување на кабелот

Можеби би ве интересирало

Recently viewed