Правосмукалка | Philips | FC9555 / 09


Цена:
ден 15,699

Description

 •  Боја: зелена
 •  Според директиви на ЕУ
 •  Моќност на моторот: 900 W
 •  Енергетска класа: АAA
 •  Ниво на бучност: 71db
 •  Собирање на прашина без кеса во сад
 •  Капацитет на садот за прашина: 1.5л
 •  HEPA 13
 •  Телескопска цевка
 •  Радиус на користење: 9м
 •  Должина на кабел: 7м
 •  Додатоци: TriActive Четка
 •  Мала четка

Можеби би ве интересирало

Recently viewed