Правосмукалка | Philips | FC8294 / 01

Попуст 14%

Цена:
ден 7,699 ден 8,999

Description

  • Боја: Црна
  •  Моќност на моторот: 2000 W
  •  Вшмукувачка моќ: 375 W
  •  Ниво на бучност: 82db
  •  Собирање на прашина во кеса
  •  Капацитет на кесата: 3л
  •  Телескопска цевка
  •  Радиус на користење: 9м
  •  Должина на кабел: 6м
  •  Додатоци: Стандардна Четка, Мала четка

Можеби би ве интересирало

Recently viewed