Правосмукалка | Bosch | BGS7POW1


Цена:
ден 29,900

Description

 • Правосмукалка во кеси - Без торба
 • Специјална намена - ProPower/ со турбо млазница
 • Димензии - 310 x 320 x 470 mm
 • Тежина - само средство за чистење - 6,7 кг
 • Торба со капацитет за прашина/без вреќа - 3,0 л
 • Должина на електричен кабел за напојување - 800,0 см
 • Операциски радиус - 11 м
 • Премотување на кабелот наназад - автоматски
 • Подна млазница - механички
 • Складирање на додатоци - Не интегриран
 • Вклучени додатоци - 1 x млазница за црево, 1 x четка за мебел, 1 x млазница за тапацир, 1 x турбо четка, 1 x универзална млазница, 1 x млазница за тврд под, 1 x мини турбо четка
 • Материјал за цевки - Метал
 • Телескопски цевки - Да
 • Систем за складирање на цевки - Да
 • Број на тркала - 4 управувачки ролери
 • Материјал за црево - Пластика

Bosch Motor Technology – Моќен производ направен во Германија.
Уживајте во моќни постојани перформанси со правосмукалките Bosch: Развивајќи и произведувајќи ги нашите мотори со високи перформанси во Германија повеќе од 65 години, не само што очекуваме правосмукалката да дава оптимални резултати, туку и да биде долготрајна, за што гарантираме со нашите 10 години гаранција за моторот.

Моќна турбо четка за дополнително темелно вакуумирање.
Можете лесно да постигнете најдобри резултати со турбо четката. Со истовремено вакуумирање и четкање, турбо четката ги отстранува влакната, конците и влакната од теписите на особено темелен начин. За моќни резултати при чистење.

Силни перформанси секој пат.
Секогаш барате најдобри резултати? SmartSensor Control континуирано ја надгледува правосмукалката за да се осигура дека работи на оптимално ниво. LED дисплејот покажува кога филтерот треба да се чисти и кога перформансите се намалуваат. За силни перформанси секој пат.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed