Правосмукалка | Bosch | BGS41POW1


Цена:
ден 23,500

Description

 • Правосмукалка во кеси - Без торба
 • Специјална намена - ProPower/ со турбо млазница
 • Димензии - 267 x 324 x 474 mm
 • Тежина - само средство за чистење - 5,6 кг
 • Торба со капацитет за прашина/без вреќа - 2,4 l
 • Должина на електричен кабел за напојување - 700,0 см
 • Операциски радиус - 10 м
 • Премотување на кабелот наназад - автоматски
 • Подна млазница - механички
 • Складирање на додатоци - Не интегриран
 • Вклучени додатоци - 1 x комбинирана млазница, 1 x турбо млазница
 • Материјал за цевки - Метал
 • Телескопска цевка - Да
 • Систем за складирање на цевки - Да
 • Број на тркала - 2 големи р.тркала/1 управувач.валјак
 • Материјал за црево - Пластика

Високи перформанси за чистење на вашиот дом.
Моќното вшмукување бара апарати со високи перформанси. Нашиот високо ефикасен QuattroPower систем обезбедува темелни и брзи резултати на чистење. Уникатната комбинација на нашиот мотор со голема брзина, млазницата со високи перформанси, оптимизираните воздушни заптивки и хигиенската вреќа за прашина G ALL го прави чистењето лесно и ефикасно.

Силни перформанси во секое време.
Секогаш барате најдобри резултати? SmartSensor Control континуирано ја надгледува правосмукалката за да се осигура дека работи на оптимално ниво. LED дисплејот покажува кога филтерот треба да се чисти додека перформансите се намалуваат. За силни перформанси секој пат.

Чистењето на кутијата за прав е олеснето.
Практичното ракување е важно кога се вакуумира. Со нашиот EasyClean систем, добивате многу полесно искуство со чистењето. Кутијата за прав се отстранува со притискање на копче без да се изгуби прашината. Благодарение на неговиот кружен дизајн, кутијата за прашина полесно се чисти бидејќи нечистотијата не може да се заглави во аглите.

 

Можеби би ве интересирало

Recently viewed