Правосмукалка | Bosch | BGS41PET1


Цена:
ден 22,800

Description

  • Димензии на уредот - 267 x 324 x 474 mm
  • Систем за филтрирање - Нема торба
  • Торба со капацитет за прашина/без вреќа - 2,4 l
  • Tежина - само правосмукалката - 5,6 кг
  • Опсег на дејство - 10 м
  • Систем за намотување на кабелот - автоматски
  • Број на тркала - 3
  • Нето маса - 9,3 кг

 

 

Можеби би ве интересирало

Recently viewed