Правосмукалка | Bosch | BGL6POW1


Цена:
ден 17,700

Description

Димензии -  265 x 300 x 450 mm
Торба со капацитет за прашина/без вреќа - 4,0 л
Тежина - само средство за чистење - 4,3 кг
Операциски радиус - 12 м
Нето маса - 7,3 кг

Bosch Motor Technology – Моќен производ направен во Германија.

Уживајте во моќни постојани перформанси со правосмукалките Bosch: Развивајќи и произведувајќи ги нашите мотори со високи перформанси во Германија повеќе од 65 години, не само што очекуваме правосмукалката да дава оптимални резултати, туку и да биде долготрајна, за што гарантираме со нашите 10 години гаранција за моторот.

Моќна турбо четка за дополнително темелно чистење со правосмукалка.

Можете лесно да постигнете најдобри резултати со турбо четката. Со истовремено вакуумирање и четкање, турбо четката ги отстранува влакната, конците и влакната од теписите на особено темелен начин. За моќни резултати при чистење.

 

Можеби би ве интересирало

Recently viewed