Подлога за глувче | Razer | Firefly Hard V2 RGB

Попуст 38%

Цена:
ден 2,499 ден 3,999

Description

  • Приспособливо хроматско осветлување
  • Вградено управување со кабли
  • Балансирана контрола и брзина
  • Нелизгава гумена основа

Можеби би ве интересирало

Recently viewed