Подлога за глувче | Modecom | Volcano Paruma

Попуст 12%

Цена:
ден 499 ден 569

Description

  • Издржлива ткаенина, но мека и со убаво чувство
  • Ивица обезбедува одлична состојба долго време
  • Големи димензии 420 x 430 x 3 mm
  • Долната страна на подлогата обезбедува високо ниво на адхезија
  • Лесен за чистење
  • Доказ за прскање

Можеби би ве интересирало

Recently viewed