Подлога за глувче | Modecom | Volcano Meru

Попуст 6%

Цена:
ден 849 ден 899

Description

  • Издржлива ткаенина, но мека и со убаво чувство
  • Ивица обезбедува одлична состојба долго време
  • Екстра големи димензии XL 1200 x 600 x 3 mm

Можеби би ве интересирало

Recently viewed