Подлога за глувче | Modecom | Volcano Aira

Попуст 18%

Цена:
ден 1,399 ден 1,699

Description

  • Издржлива ткаенина, но мека и со убаво чувство
  • Ивица обезбедува одлична состојба долго време
  • Димензии:  900 x 400 x 4 mm

Можеби би ве интересирало

Recently viewed