Подлога за глувче | Modecom | Elbrus Hokori

Попуст 7%

Цена:
ден 399 ден 429

Description

  • Издржлива ткаенина, но мека и со убаво чувство
  • Димензии 400 x 437 x 3 mm
  • Мека ткаенина обезбедува совршена точност на глувчето

Можеби би ве интересирало

Recently viewed