Подлога за глувче | Hyper X | Fury S Speed


Цена:
ден 1,699

Description

  • Платнената површина е оптимизирана за брзина
  • Зашиени рабови против пржење
  • Големина 450х400х4мм

Можеби би ве интересирало

Recently viewed