Подлога за глувче | Genius | GX-Pad 500S


Цена:
ден 1,049

Description

  • RGB мека подлога за глувче за игри
  • Големина: 450 x 400 x 3 mm
  • Еден допир за различни режими на осветлување.
  • 10 режими на хроматско осветлување-10 режими на осветлување.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed