Подлога за глувче | Genius | GX-Pad 300S RGB


Цена:
ден 799

Description

  • RGB мека подлога за глувче за игри
  • Големина: 320 x 270 x 3 mm
  • Еден допир за различни режими на осветлување.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed