Подлога за глувче | ASUS | Sheath BLK

Попуст 35%

Цена:
ден 1,999 ден 3,099

Description

  • Оптимизиран за непречено лизгање на глувчето
  • Масивни димензии за целата ваша опрема за игри
  • Нелизгава ROG црвена гумена основа
  • Издржливо шиење против осип
  • 900 x 440 x 3 mm
  • 695 грама

Можеби би ве интересирало

Recently viewed