Пегла на пареа | Tefal | FV8062E0


Цена:
ден 8,799

Description

 •  Пегла на пареа
 •  Puregliss
 •  Боја Црно-Сива
 •  3000 W
 •  0-50г/мин пареа
 •  280г/мин пареа
 •  Durilium Airglide
 •  270мл резервоар за вода
 •  автоматско исклучување за заштита
 •  самочистење
 •  заштита од капки
 •  заштита од бигор
 •  2м кабел

Можеби би ве интересирало

Recently viewed