Пегла на пареа | Tefal | DST7020 / 20


Цена:
ден 5,899

Description

  • Боја: сина-темно сина
  •  2800W
  •  Регулирачка пареа: 50г/мин
  •  Ударна пареа: 250г/мин
  •  Вграден систем за Anti-Calc
  •  Spray
  •  Нелеплива подлога SteamGlide Plus
  •  Drip stop систем
  •  Удобна рачка
  •  300мл резервоар за вода

Можеби би ве интересирало

Recently viewed