Пегла на пареа | Philips | DST8020 / 20


Цена:
ден 8,599

Description

Брзо загревање благодарение на моќноста од 3000 W и одличните перформанси
Започнете со пеглање веднаш со поголема моќност за брзо загревање.

Силен непрекинат проток на пареа до 55 g/min
Со непрекинат прилив на пареа од 55 g/min, секогаш кога ќе ја поминете пеглата преку облеката, веќе ги исправате наборите, со што наборите исчезнуваат побрзо.

Дополнителна количина на пареа од 240 g ги коригира и најтврдокорните набори
Силен млаз на пареа од 240 g ќе ги исправи тврдоглавите набори на целата ваша облека.

Едно поставување на оптимална температура, гарантирано без никакво горење
Една оптимална поставка за сите материјали што може да се пеглаат. Гарантирано без никакво согорување. Благодарение на технологијата OptimalTEMP, гарантираме дека оваа пегла никогаш нема да изгори низ материјал што може да се пегла, така што можете безбедно да испеглате сè, од тексас до свила, од лен до кашмир, без оглед на нарачката и не мора да чекате за да се прилагоди температурата или однапред ја сортирате облеката.

SteamGlide Elite грејна плоча за супериорно лизгање и издржливост
Нежно лизгајте преку наборите со многу мазната грејна плоча SteamGlide Elite што нема да ја оштети вашата облека. Многу мазната грејна плоча SteamGlide Elite е издржлива, отпорна на гребење и лесна за чистење.

Вертикален млаз на пареа за висечки ткаенини
Функцијата за вертикална пареа ви овозможува да ја освежите облеката на закачалката и да ги отстраните наборите од завесите додека висат. Не е потребна даска за пеглање.

Повеќе пеглајте во едно поминување со резервоарот за вода од 300 ml
Благодарение на поретко полнење на вода со голем резервоар за вода од 300 ml волумен, можете да испеглате неколку алишта одеднаш.

Автоматско исклучување по 8 минути
За да ја задржите вашата глава мирна, пеглата на пареа автоматски се исклучува по 8 минути.

Функција за брзо ослободување на каменец за долготрајни перформанси
Со функцијата за брзо ослободување на каменец, можно е да се одржат врвните перформанси додека се отстрануваат наслагите на калциум или вар.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed