Пегла на пареа | Philips | DST5010 / 10


Цена:
ден 3,999

Description

  •  2400W
  •  Регулирачка пареа 40г/мин
  •  Ударна пареа 160г/мин
  •  Вграден систем за Anti-Calc
  •  Spray
  •  Нелеплива подлога SteamGlide Plus
  •  Drip stop систем
  •  Удобна рачка
  •  320мл резервоар за вода

Можеби би ве интересирало

Recently viewed