Пегла на пареа | Philips | DST3030 / 70


Цена:
ден 3,999

Description

 •  Пегла на пареа
 •  Боја - Зелена
 •  2400W
 •  Регулирачка пареа - 40г/мин
 •  Ударна пареа - 180г/мин
 •  Вграден систем за Anti-Calc
 •  Spray
 •  Нелеплива керамичка подлога
 •  Drip stop систем
 •  Удобна рачка
 •  300мл резервоар за вода
 •  Кабел - 1.9м

Можеби би ве интересирало

Recently viewed