Пегла за коса | ST | HS-U50FC


Цена:
ден 1,099

Description

  •  Максимална температура: 230С
  •  Керамички плочки
  •  Должина на плочки: 110мм
  •  Моќност: 50W
  •  Температура од 150 до 210 степени
  •  Автоматско исклучување по 30 мин. неактивност
  •  Должина на кабел: 1.8 м

Можеби би ве интересирало

Recently viewed