Пегла за коса | Rowenta | SF161LF0


Цена:
ден 1,369

Description

  •  Температура: 200С
  •  За исправање и виткање на косата
  •  Ладни врвови
  •  Керамички плочки со турмалин
  •  Ширина на плочки: :25мм
  •  Време на загревање: 60 секунди
  •  Заклучувањена механизмот
  •  Должина на кабел: 1.8м

Можеби би ве интересирало

Recently viewed