Органско топло чоколадо | Naturata | 350 gr


Цена:
ден 510

Description

Топол и смирувачки.

Вкусниот состав на какао и Sucanat шеќер од трска има интензивен вкус на чоколадо со суптилна сладост.

Нутритивни вредности и резултати од анализа врз основа на 100 g:

Eнергија 1709 kJ / 405 kcal.

Маснотии 8,7 гр.

Oд кои заситени масти 5,3гр.

Jаглехидрати 63 гр.

Oд кои шеќери 57 гр.

Протеини 12 гр.

Сол 0,02 гр.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed