Органски тамари соја сос | Urtekram | 750 ml


Цена:
ден 715

Description

Тамари е богат, органски и ароматичен соја сос.

Зрната соја се варат и ферментираат, а потоа се стареат во дрвени буриња за да се развие длабоката и препознатлива арома.

Вистински засилувач на вкус кој во храната го додава посакуваниот вкус на умами, исто така е без глутен.

Состав: Вода, соја (33%), морска сол, коиџи (Aspergillus oryzae).

Алергени:

Соја.

Складирање:

Да чува на ладно и суво место.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed