Органски мусли со овошје и семиња | Urtekram | 750 gr


Цена:
ден 335

Description

Овесот е главната состојка во ова мусли, кое јс носи свежината на пролетта.

Ова органско мусли е овошно и свежо, полно со јаболка, кајсии и семки од тиква плус разновидни интегрални зрна кои му го даваат вистинскиот вкус.

Складирање:

Да се чува на ладно и суво место.

Состав:

Крупни овесни снегулки (25 %), јачменови снегулки, суво грозје [површина обработена со сончогледово масло], р‘жани снегулки, овесни житарици (11 %), семки од кајсија (5,3 %) [валани во ориз брашно], семки од тиква (4,4%), семки од сончоглед, јаболко (4%), интегрална хелда.

Oрганско потекло.

Алергени:

Житарици кои содржат глутен, јачмен, овес, 'рж.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed