Органски макарони од емер пченица и гриз | Byodo | 500 gr


Цена:
ден 325

Description

Макарони од емер пченица и гриз.

Како вистински сеопфатен производ, нашите органски летни макарони се совршен додаток на супи, а исто така прекрасни за ладни салати и топли јадења.

100% органска пролетна спелта или органски емер.

Мала, изопачена тестенина, направена со бронзени матрици.

Златно-кафеава боја и вкус на орев.

Совршен „ал денте“ залак.

Време за готвење: 7-8 минути.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed