Монитор | Philips | FullHD 24E1N3300A

Попуст 36%

Цена:
ден 6,999 ден 10,999

Description

 • Тип на LCD панел - IPS технологија
 • Тип на позадинско осветлување - W-LED систем
 • Големина на панелот - 23,8 инчи/60,5 см
 • Облога на екранот на екранот - Анти-отсјај, 3H, магла 25%
 • Ефективна област за гледање - 527,04 (В) x 296,46 (V)
 • Сооднос на аспект - 16:9
 • Максимална резолуција - 1920 x 1080 @ 75 Hz*
 • Густина на пиксели - 92,56 PPI
 • Време на одговор (типично) - 4 ms (сиво до сиво)*
 • MPRT - 1 ms
 • Осветленост - 300 cd/m²
 • Сооднос на контраст (типичен) - 1000:1
 • SmartContrast - Мега Infinity DCR
 • Теренот на пиксели - 0,2745 x 0,2745 mm
 • Агол на гледање - 178º (В) / 178º (V) @ C/R > 10
 • Без треперење - Да
 • Подобрување на сликата - Игра SmartImage
 • Гама на бои (типично) - NTSC 104,8%*, sRGB 120,9%*
 • Прикажи бои - 16,7 М
 • Фреквенција на скенирање - 30–85 kHz (H) / 48–75 Hz (V)
 • Нискосин режим - Да
 • EasyRead - Да
 • sRGB - Да
 • AMD FreeSync™ технологија - Да

Можеби би ве интересирало

Recently viewed