Монитор | Philips | 27" Evnia Curved


Цена:
ден 24,999

Description

 • М-линија
 • Големина на панел: 27 инчи/68,6 см Тип на панел: VA
 • Закривен: 1000R кривина
 • Оптимална резолуција: HDMI: 2560 x 1440 @ 144 Hz
 • DP: 2560 x 1440 @ 240 Hz
 • Време на одговор (типично): 1 ms (сиво до сиво)
 • MPRT: 0
 • 5 ms
 • Осветленост: 400 cd/m2
 • Сертифициран со DisplayHDR 400
 • Гама на бои (типично): NTSC 98,5%
 • sRGB 119%
 • SmartContrast: Mega Infinity DCR
 • Сооднос на контраст (типичен): 3000:1
 • AMD Freesync PREMIUM Pro
 • Влез на сигнал: HDMI 2.0 x 2
 • DisplayPort 1.4 x 2
 • USB Hub: USB 3.2 Gen 1/5 Gbps
 • USB-B upstream x 1
 • USB-A низводно x 4 (со 2 за брзо полнење B.C 1.2)
 • 27M2C5500W/00

Можеби би ве интересирало

Recently viewed