Мовенс - капсули | Dr. Viton


Цена:
ден 702

Description

Movens е додаток на исхраната кој проднесува за нормално создавање на колаген, потребен за нормална функција на ‘рскавицата и нормална функција на коските.

Оваа иновативна формула е составена од следните активни компоненти:

  • Глукозамин
  • Хондроитин
  • МЦМ
  • Хијалуронска киселина
  • Колаген
  • Витамин Ц
  • Витамин Д3

Витаминот Ц придонесува за нормално создавање на колаген, потребен за нормална функција на ‘рскавицата и коските. Исто така, придонесува за заштита на клетките од оксидативен стрес.

Витаминот Д3 придонесува за нормални коски и заби. Исто така, придонесува за нормално ниво на калциум во крвта и нормална апсорпција/искористување на калциумот.

Корисниците на Movens таблетите, користат и Dr. Viton – Movens Крема

Можеби би ве интересирало

Recently viewed