Машинка за шишање | ST | HC-U4639AC


Цена:
ден 649

Description

  •  Моќен АС мотор
  •  Сечила од нерѓосувачки челик
  •  Контрола на нивоата
  •  4 додатоци за шишање (3/6/9/12mm)
  •  Четка за чистење
  •  Средтсво за подмачкување
  •  Чешел
  •  2м кабел

Можеби би ве интересирало

Recently viewed