Машинка за шишање | BaByliss | E786E


Цена:
ден 2,399

Description

  •  Жичано и безжично користење
  •  Додаток за шишање од 2 до 24мм
  •  0.5мм прецизност
  •  Глава која се вади и може да се мие
  •  Содржи четка за чистење
  •  60 мин безжична работа

Можеби би ве интересирало

Recently viewed