Машинка за бричење | Xiaomi | 5-Blade Electric Shaver


Цена:
ден 6,999

Description

  • Машинка за бричење за суво и мокро користење
  •  Се мие под вода
  •  IPX7  ножиња од високо квалитетен челик
  •  Главата се отстранува за полесно чистење
  •  Type-C полнење
  •  90 мин користење

Можеби би ве интересирало

Recently viewed